Inspiratiesessie 30 oktober

39.95

Op 30 oktober zal ik je inspireren met meer dan 25 zelfverzonnen werkvormen. Hoe kan je deze toepassen bij alle vakken en hoe kan jij ervoor zorgen dat de kinderen tijdens de les op het puntje van hun stoel zitten. Je zult zien dat het inzetten van een werkvorm juist tijdbesparend is en je leert hoe jij zelf je eigen werkvormen kan ontwerpen.

In deze online sessie leer je eigen werkvormen ontwerpen, je ontvangt een bundel met meer dan 20 unieke werkvormen en je krijgt vooral veel inspiratie die je meteen de volgende dag toe kan passen in de klas.

Naast een online inspiratiesessie krijg je een set Stabilo Woody’s (met puntenslijper) en natuurlijk een uitgewerkte bundel met meer dan 25 kant en klare activerende werkvormen.

Ben je nieuwsgierig geworden en vind je het leuk om aan te sluiten op 30 oktober?
Koop dan nu snel je ticket!

Categorie:

Beschrijving

Activerende Werkvormen zijn manieren om te zorgen dat kinderen ‘anders’ met de leerstof aan de slag gaan. Met anders bedoel ik dat het (werk)boek eigenlijk niet gebruikt wordt maar dat ze wel aan het leren zijn. Dit doen ze door samen/alleen/ tweetallen of drietallen te werken. Dit kan zijn tijdens alle fases van de les. Hiermee bedoel ik dat je tijdens de introductie een werkvorm in kan zetten en daarna gewoon het (werk)boek. Zo maak je de kinderen weer even wakker en in sommige lessen zullen de kinderen op het puntje van hun stoel zitten.

Een voorbeeld:
De woordenschatlessen van taal worden bij in de klas gezien als saai. Als ik het waslijndictee inzet aan het einde van de les, zorgt dit aan het begin al voor hoge betrokkenheid want ze willen zo veel mogelijk punten scoren tijdens het waslijndictee. Met dit dictee lopen ze door de klas en kijken ze of de woorden aan plaatjes kunnen koppelen.

Op 4 april zal ik je inspireren met meer dan 25 zelfverzonnen werkvormen. Hoe kan je deze toepassen bij alle vakken en hoe kan jij ervoor zorgen dat de kinderen tijdens de les op het puntje van hun stoel zitten. Je zult zien dat het inzetten van een werkvorm juist tijdbesparend is en je leert hoe jij zelf je eigen werkvormen kan ontwerpen.

Na deze inspiratiesessie zullen je lessen veranderen. Je krijgt zelf meer lol in het lesgeven en je ziet bij de kinderen dat ze leren nog leuker gaan vinden.

Daarnaast krijg je ook alle uitleg over het schattenschrift. Een schrift waarin de kinderen hun eigen schatten schrijven en tekenen. Dit is een onderdeel van mindset.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *