Goals

Goals 
In de klas is het van belang te werken aan doelen, laat de kinderen hun eigen doelen opstellen of als ze dat nog lastig vinden dan stel je als leerkracht samen doelen op.
Hoe doe je dat?
Allereerst stel je aan de kinderen de vraag, waar wil je beter in worden? Dit kan natuurlijk op persoonlijk vlak zijn maar ook dit kan ook cognitief zijn. Daarna komt de vraag, wat moet je doen om beter te worden, wat heb je hiervoor nodig en wie heb je hiervoor nodig. Door deze vragen te beantwoorden stel je samen met de kinderen subdoelen op om uiteindelijk tot een einddoel te komen.

In het bestand vind je een aantal werkbladen om met doelen aan de slag te gaan. Op sommige werkbladen maken de kinderen ook kleinere doelen zichtbaar om daarna het grotere doel te behalen. Mooi om op deze manier de groei van de kinderen inzichtelijk te maken. 

Doel:
De kinderen stellen zichzelf een doel en bekijken welke subdoelen zij moeten bedenken om het grotere doel te behalen. 

Benodigdheden:
Schrijf/tekenspullen

Wat zijn jouw ‘Goals’?

Hier is het bestand te downloaden
en hier

Vind je het leuk om de bestanden in het Nederlands te hebben met de term ‘Doelen’ ipv ‘Goals’.
Download die dan nu hier
Doelen
Doelen
Doelen

Het bestand is ook te downloaden via Juffrouw Femke

Wil je meer activiteiten zien over de gouden weken?
Klik dan hieronder
Pieces of my heart

2 thoughts on “Goals

 1. Hoi, ik wilde het bestand van je downloaden maar zie dat de link mist. Super leuk gemaakt! Ik kwam je tegen op instagram en volgde je nog niet, maar ik heb je meteen toegevoegd.

  Fijne vakantie!

  1. Hoi Iris,

   Bedankt voor je berichtje. Leuk om te horen dat het bestand wilde downloaden. Inmiddels heb ik het bestand toegevoegd, hopelijk kunnen we elkaar inspireren op Instagram!

   Groetjes
   Dominique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *