Recensie De Duik

Hier lees je de recensie van het boek ‘De Duik’. Geen jeugdliteratuur maar het genre spanning voor alle leerkrachten die willen ontspannen.

Gegevens van het boek:
ISBN: 9789026165474
Zelfleesboek
352 bladzijdes
Hardcover
Volwassenen
Schrijfster: Sara Ochs

Informatie over het boek:
Door het boek waan je je echt in Thailand. Of je op vakantie bent of niet, door dit boek ben je echt even op een andere plaats.

Waar gaat het boek over?
Het boek gaat over duikinstructrice Cass, ze heeft een behoorlijk heftig leven achter de rug en ze heeft aardig wat geheimen die ze graag verborgen houdt. De mensen die ze ontmoet in Thailand hebben allemaal hun eigen geheimen, zo ook Brooke. Brooke en Cass lijken vriendinnen maar al snel blijkt dat ook zij van alles voor elkaar verborgen houden.
Na een duik met verschillende cursisten blijkt 1 van de cursisten dood en een ander levensgewond. Het zorgvuldig opgebouwde mooie leventje van Cass staat op het punt van instorten. Iemand heeft het geheim van Cass ontdekt, maar op een eiland als dit is ontsnappen erg moeilijk. De vriendengroep is alles behalve eerlijk naar elkaar. Wie is wie hij zegt te zijn? Wie spreekt de waarheid? en wie liegt alles aan elkaar?

Wat vind ik van het boek?
Het verhaal begint met een proloog van een heftige moord, hierdoor zit je meteen in het verhaal en wil je weten wat hieraan vooraf gegaan is. De personages worden goed en gedetailleerd beschreven, hierdoor kan je je echt verplaatsen in de personen. Door alle leugens in het boek, ga je jezelf ook afvragen, wat is waar? In het boek word je een aantal keer op het verkeerde been gezet wat ervoor zorgt dat je verder blijft lezen. Wil je een heerlijk boek om te lezen in het vliegtuig, op je vakantiebestemming of gewoon in de achtertuin. Dan is dit jouw boek!!

Hartelijk dank aan uitgeverij de Fontein voor het toesturen van dit boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *