Recensie ‘Wereldspionnen 5 Missie New York’

Hieronder lees je de recensie over het boek ‘Wereldspionnen 5 Missie New York’ van James Ponti. Een toffe boekenreeks die ervoor zorgt dat kinderen blijven lezen. Spannend, meeslepend en top secret!

Via uitgeverij de Fontein heb ik dit boek ontvangen. Dank hiervoor!
Hieronder lees je mijn recensie

Gegevens van het boek:
ISBN: 9789026171710
Zelfleesboek/voorleesboek
360 bladzijdes
Hardcover
Vanaf 9 jaar. Basisschool vanaf groep 5

Informatie over het boek:
Wereldspionnen: Missie New York van James Ponti is een spannend en meeslepend boek voor jonge kinderen die de avonturen volgen van een internationaal spionageteam. Het verhaal combineert actie, avontuur en mysterie, waardoor het boek een blijvertje is.

Waar gaat het boek over?
Het verhaal draait om de jonge spionnen die samenwerken om een wereldwijde dreiging tegen te gaan. Hun missie brengt hen naar New York, waar ze met diverse uitdagingen en gevaren te maken krijgen. Zoals het geheime kantoor van de Senator, wie wordt er gegijzeld en wat hebben twee mogelijke plaatsen delict te maken met de schuilplekken?

Wat vind ik van het boek?
Als je de eerste bladzijde van dit boek leest, word je meteen meegezogen het boek in. Je wilt blijven lezen en steeds is er weer iets nieuws waardoor je blijft lezen. Het verhaal is goed opgebouwd, heeft voldoende verrassingen om de kinderen geboeid te houden. Dit boek is een echte aanwinst in iedere klas/schoolbibliotheek.

De manier waarop James schrijft, vind ik heel fijn om te lezen. Zijn beschrijvingen zijn levendig en gedetailleerd, waardoor iedereen zich gemakkelijk in de situaties kan inleven.

Hartelijk dank aan uitgeverij de Fontein voor het toesturen van dit boek.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *