We gaan weer beginnen….

Afgelopen oktober ging ik met zwangerschapsverlof. In december is Rodin geboren en de weken/maanden daarna hebben wij genoten van onze baby. Nu is het maart en is het tijd om weer terug te keren op de werkvloer. In deze blog lees je hoe ik dat ervaar.

Heerlijk, ik mag weer voor de klas! Gelukkig zijn de scholen weer open dus (wel met wat aanpassingen) de kinderen zitten weer in de klas. Ik ga de komende tijd werken in groep 5 en groep 8. Groep 5 heb ik al een aantal jaar gedraaid en groep 8 is voor mij helemaal nieuw. Vorige week heb ik al een dagje gewerkt en ik vond het heerlijk om even niet te denken aan poepluiers en flesjes maar na een dag werken ging ik wel met gierende banden naar huis. Morgen mag weer een dagje werken in groep 5 en vanaf volgende week ga ik weer 4 dagen aan de slag. Rodin wordt opgevangen door de oma’s (die met smart zitten te wachten om op te passen) dus daar hoef ik mij geen zorgen over te maken. Zijn er meer mama’s die met gierende banden naar huis gaan na een werkdag?

De komende tijd zal ik jullie in mijn blogs op de hoogte houden van de ontwikkelingen in mijn ‘mom life’ en mijn ‘school life’. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *