Bedruk je eigen notitieboekje

Als leerkracht ben ik altijd op zoek naar een papiertje om wat notities op te maken. Via de website Studentendrukwerk.nl kan je je eigen notitieboekje bedrukken super leuk!!

Een notitieboekje is in het onderwijs een must. Even snel iets opschrijven of de notulen maken van een vergadering. Je kan echt niet meer zonder. Nu hebben ze overal leuke notitieboekjes maar vaak is dat het net niet. Ik word erg gelukkig als er een mooi notitieboekje uit mijn tas komt, iedere keer heb ik weer zin om notities te maken.

Via de website Studentendrukwerk kan je je eigen notitieboekje bedrukken, je kiest je eigen achtergrond en lettertype en daar is je gepersonaliseerde notitieboekje. De website heeft een handige tool waardoor het ontwerpen snel gaat. Op sommige websites ben je eerst aan het uitzoeken hoe de tool werkt, hier hoeft dat niet. Alles spreekt voor zich en als je een foto plaatst waarvan de kwaliteit niet voldoende is dan geeft de tool dit meteen aan. Erg handig anders kom je voor verrassingen te staan als je het boekje ontvangt.
Ze drukken niet alleen notitieboekjes maar ook wanddecoratie, fotoboeken, schoolartikelen en nog veel meer.

Een tijdje geleden vroeg ik via mijn Facebookpagina om de leukste zin voor op een notitieboekje. Petra won deze actie met een leuke zin, zij ontving dan ook haar eigen gepersonaliseerde notitieboekje. Ze ontving er 1 voor zichzelf en 1 om weg te geven. Ook zelf mocht ik een notitieboekje maken en daarnaast maakte ik er een aantal voor collega’s en vriendinnen. Kortom een erg toffe samenwerking met Studentendrukwerk.

Wil je meer lezen over mijn samenwerkingen? Klik dan hier
Wil je een samenwerking aangaan? Stuur dan even een berichtje naar info@jufdominique.nl

notitieboekje


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *