Fotofabriek

Al vanaf kleins af aan ben ik helemaal gek van foto’s. Mijn familie heeft alle soorten cadeaus al voorbij zien komen verjaardagskalenders, fotoboeken, fotopuzzels en fotomokken. In ons huis zijn overal foto’s te vinden. Sinds kort heb ik een nieuwe website gevonden waar je de leukste foto cadeaus, fotoboeken en gewone foto afdrukken kan laten maken. De website fotofabriek.nl is een hele fijne/overzichtelijke website en de prijzen zijn ook nog eens leuk!

Ik heb gekozen voor de retro prints, de prints zijn makkelijk te bewerken en je kan je fantasie erop loslaten. Je kan teksten invoegen en leuke stickers zodat je retroprints een origineel tintje krijgen.

Met een baby van 3 maanden heb je altijd wel foto’s die je wil printen en ophangen in huis. Daarnaast was ik nog op zoek naar een leuke manier om het toilet op te leuken en met deze retroprints is dat helemaal gelukt. Ik heb foto’s van Rodin en van onze bruiloft gebruikt. Op dit moment ben ik ook bezig met het maken van een fotoboek, door de fijne software gaat dit gelukkig snel en gemakkelijk.

Neem ook eens een kijkje op fotofabriek.nl

Mocht je iets besteld hebben, laat het dan even weten.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *