Musthave teacher bags!

De tas van een leerkracht krijgt heel wat te verduren. Ben je op zoek naar de perfecte leerkrachten tas? Lees dan dit artikel over musthave teacher bags.

Zoals ik hierboven al beschreef krijgt de tas van een leerkracht heel wat verduren. Als leerkracht heb je heel wat mee te sjouwen, op sommige dagen zit er weinig in je tas maar er zijn ook dagen dat het bijna niet past. Voor de mensen die zich afvragen wat er dan allemaal in gaat, hier een kleine opsomming: laptop, boeken, nakijkwerk, lunch, flesje drinken, tussendoortje, toiletartikelen, portemonnee en andere kleine rare frutsels.

Wat zit er op dit moment in mijn tas: laptop, boek EDI (Expliciete Directe Instructie), nakijkwerk (topo toetsen), toiletartikelen, flesje water en wat andere rare frutsels.

De boeken en het nakijkwerk kunnen behoorlijk door gaan wegen dus het is belangrijk dat het een stevige tas is. Zelf vind ik het belangrijk dat het een tas is die er ook nog ‘fashionable’ uitziet. Veel leerkrachten hebben ook een rugtas als teacher bag, er zijn tegenwoordig genoeg leuke rugtassen maar persoonlijk is dat niets voor mij. Als ik echt voor een rugtas zou moeten gaan dan zou ik gaan voor de doorzichtige Vans rugtas, deze heb ik hieronder toegevoegd.

Hieronder vind je een aantal teacher bags die voldoen aan alle voorwaarden die een leerkrachten tas moet hebben.

Ted Baker €54,95 via Zalando
Even & Odd €22,49 via Zalando
Usha €49,92 via Zalando
Forever New €54,99 via Zalando
Anna Field €24,09 via Zalando
Tom Tailor €39,99 via Zalando
Steve Madden €59,95 via Zalando
Vans €45,00 via Zalando
Vero Moda €29,99
Must have teacher bags!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *